Още рецепти » Вестник за градината, брой 40.Излиза на 4 октомври (сряда)

 Вестник за градината, брой 40.Излиза на 4 октомври (сряда)


В броя:
• Безсеменният сорт Афродита дава най-качественото грозде
• Предзимна подготовка на цитрусовите култури
• Направете зимни шпалири за малините
• Осигурете на Коледната звезда къс ден
• Йодираната сол влошава консервите
• Дойде време за пролетния спанак
• Как ябълките да останат здрави без препарати
• Мускари за начинаещите градинари
• Засадете декоративното зеле
• Мястото на дините и пъпешите се подготвя отрано
• Киселецът се сади сега
• Алтернантерата се размножава с резници
• Направете тест на почвата за фитопатогени
• Лисичината ще зарадва вашите пчели
• Билбергия е най-непретенциозната бромелия
• Лещата може да се сее и през есента
• Има още време за праза
• Солданелата краси балкона и през зимата

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 155)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Агнешко печено

Агнешко с ориз на фурна Прoдукти: 1 кг обезкостено агнешко месо /цяло парче/, 3 глави лук, 1 к.ч. ориз, 1 к.ч. олио, 2-3 стръкчета пресен девисил, сол. Нaчин на приготвяне: Сваряваме цялото пар...

Десерти с ягоди

Винен крем с ягоди Прoдукти: 2 ч.ч. десертно бяло вино, 8 с.л. захар, 1 с.л. нишесте, 1 жълтък, 300 г почистени, добре узрели и здрави ягоди, 1 ванилия, 3-4 с.л. сметана, 2 с.л. пудра захар за см...

ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА

Бъдни вечер Салата от зрял фасул с лютеница и праз Прoдукти: 1-2 ч.ч. сварен зрял фасул, 1 к.ч. лютеница, 1 стрък праз, 5-6 скилидки чесън, 1 к.ч. маслини, 3 с.л. олио, 3 с.л. оцет, сол. Н...

Как да пречистим бъбреците

В годишния ритъм на органите през есента настъпва времето за активизиране на бъбреците. Ето защо трябва да им се отдели по-голямо внимание, за да се избегнат бъдещи неприятности. Преди всичко трябва ...

Начало