В броя: Сладко от зелени орехчета, Сливенски постен гювеч, Миди с домати на фурна, Пиле в патладжан, Мишмаш от домати и гъби, Добруджанска яхния, Запеканка от картофи, Риба с доматен сос, Тюрлюгювеч, Доматена яхния, Кокошка по селски, Свински бут с топено сирене в гювеч, Андалуско гаспачо, Шаран с домати, Пълнена телешка глава, Чушки с месо по градинарски, Манастирски гювеч, Жътварски таратор, Пълнен пъпеш, Летен гювеч със свинско месо, Пиле с картофи и домати, Лятна чорба, Чобан гювеч, Пълнени калмари по гръцки, Градинарски гювеч, Млечен гювеч, Шарлота с праскови, Парфе със сметана, Парфе с готов блат, Крем-сладолед от диня и още 90 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
ВЕЛИЗАР ЦВЕТКОВ, гр. ВРАЦА Туршия от вишни Прoдукти: 5 кг вишни, 1 кг захар, 1 л оцет, 1,5 л вода, по-1-2 цветчета карамфил и щипка канела за всеки буркан. Нaчин на приготвяне: Почиства...
Класическо кьопоолу Прoдукти: 8 кг патладжани, 1,5 кг червени или зелени чушки “Капия”, 500 г червени домати, 1 връзка магданоз, 1 връзка копър, 200 г сол. Нaчин на приготвяне: Изпечени...
Повечето тийнейджъри, особено момчетата, не признават други обувки. Някои младежи се привързват до такава степен към маратонките си, че не ги свалят до момента на пълното им разпадане или докато някой...
Рицинът (Ricinus communis) по природа е многогодишно растение, но у нас се отглежда като едногодишно. В градинарството се използва вариететът сангуинеус, защото листата и стъблото му са с червеникав о...