Още рецепти » Вестник за градината, бр. 34, излиза на 22 август (сряда)

 Вестник за градината, бр. 34, излиза на 22 август (сряда)

В броя:
• Използвайте сернистата киселина, за да направите виното перфектно
• Вече можете да сеете репички за есенна реколта
• Защо ми окапаха сливите?
• Цикада може да разболее лозата
• Заемете се с ябълковите червеи
• Малайската ябълка ухае на роза
• Растенията не обичат сапунената вода
• Не подценявайте почвената умора
• Отгледайте си разсад за камбанки
• Бланширайте зеленчуците преди да ги сложите в бурканите
• Мана напада и спанака
• Газания цъфти градината до късна есен
• Хемантусите се пресаждат на 3-4 години
• Каладиумът се готви за зимен сън
• Торете карфиола, но с мярка
• Можете да отгледате магданоз и в кухнята
• Поливайте дрипавката, за да удължите цъфтежа
• Апоногетон украсява аквариума
• Циганчета греят на балкона
• Пратете дебелеца на терасата

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Защо ми пресъхва устата?

Мнозина от нас се оплакват, че устата им пресъхва. Това най-често се случва в напрегнати ситуации, например по време на изпит или когато трябва да изнесем доклад пред по-голяма аудитория, а понякога д...

Вашите вкусотии с дреболии

ЙОШКА ВЪЛЧЕВА, гр. КУЛА Пилешки дробчета по селски Прoдукти: 1 кг пилешки дробчета, 4-5 глави лук, олио, сол, черен пипер, магданоз, 3-4 скилидки чесън. Нaчин на приготвяне: Измиваме др...

Консервиране на свинско месо

Наденица от Годеч Прoдукти: по 1 кг тлъсто и крехко свинско месо, 200 г лук, 1 с. л. свинска мас, 50 г сол, 10 г кимион, 10 г чубрица, 10 г червен пипер, 20-25 зърна черен пипер, 1 глава чесън, 5...

Чертоза ди Павия

Това е едно малко бижу на 30 км от Милано в околностите на Павия, пред което са онемявали от възторг и възхищение туристи и поклонници от всички краища на света. В Италия има множество чертози – та...

Начало