В броя:
• Използвайте сернистата киселина, за да направите виното перфектно
• Вече можете да сеете репички за есенна реколта
• Защо ми окапаха сливите?
• Цикада може да разболее лозата
• Заемете се с ябълковите червеи
• Малайската ябълка ухае на роза
• Растенията не обичат сапунената вода
• Не подценявайте почвената умора
• Отгледайте си разсад за камбанки
• Бланширайте зеленчуците преди да ги сложите в бурканите
• Мана напада и спанака
• Газания цъфти градината до късна есен
• Хемантусите се пресаждат на 3-4 години
• Каладиумът се готви за зимен сън
• Торете карфиола, но с мярка
• Можете да отгледате магданоз и в кухнята
• Поливайте дрипавката, за да удължите цъфтежа
• Апоногетон украсява аквариума
• Циганчета греят на балкона
• Пратете дебелеца на терасата
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)
Близо дo Солун се простира загадъчен полуостров, на който времето сякаш е спряло. Широк десет и дълъг петдесет километра, Атон е кътче от земния рай, приютило двайсет манастира, кацнали върху надвесен...
Да се работи приятно в кухнята означава да се работи удобно – когато всичко е „под ръка”. Съществуват четири основни вида планиране на кухненското пространство: U-образно, L-образно, двуредово и еднор...
Мариновани патладжани Прoдукти: 10 кг малки патладжани, 2 л оцет, 2 л вода, 0.5 кг сол, черен пипер на зърна, дафинов лист, скилидки чесън, магданоз, олио Нaчин на приготвяне: Почистваме патл...
Компот от ягоди Прoдукти: 1 кг ягоди, 1 кг захар, 1 прах ванилия, сок от 1 лимон, 500 мл вода, оцет Нaчин на приготвяне: Сваряваме гъст сироп от водата и захарта. Добавяме ванилията и лимонови...