Още рецепти » Вестник за градината, бр. 34, излиза на 22 август (сряда)

 Вестник за градината, бр. 34, излиза на 22 август (сряда)

В броя:
• Използвайте сернистата киселина, за да направите виното перфектно
• Вече можете да сеете репички за есенна реколта
• Защо ми окапаха сливите?
• Цикада може да разболее лозата
• Заемете се с ябълковите червеи
• Малайската ябълка ухае на роза
• Растенията не обичат сапунената вода
• Не подценявайте почвената умора
• Отгледайте си разсад за камбанки
• Бланширайте зеленчуците преди да ги сложите в бурканите
• Мана напада и спанака
• Газания цъфти градината до късна есен
• Хемантусите се пресаждат на 3-4 години
• Каладиумът се готви за зимен сън
• Торете карфиола, но с мярка
• Можете да отгледате магданоз и в кухнята
• Поливайте дрипавката, за да удължите цъфтежа
• Апоногетон украсява аквариума
• Циганчета греят на балкона
• Пратете дебелеца на терасата

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1404)

Автор: ВЕСТНИК ЗА ГРАДИНАТА

Представяме Ви:

Кьопоолу

Класическо кьопоолу Прoдукти: 8 кг патладжани, 1,5 кг червени или зелени чушки “Капия”, 500 г червени домати, 1 връзка магданоз, 1 връзка копър, 200 г сол. Нaчин на приготвяне: Изпечени...

Десерти с крокан

Парфе с крокан Прoдукти: 12 бишкоти, 1-2 с.л. ром, 5 яйца, 150 г захар, 2 с.л. нишесте, 500 мл прясно мляко, 35 г желатин, 2-3 с.л. крокан с ядки. Нaчин на приготвяне: Разбиваме жълтъците, смес...

Кордилинето може да освежи и банята

Тези красиви, бавнорастящи растения изглеждат изключително красиви в група, защото там може да се види огромна гама от багри, но отглеждано и поединично кордилинето е много ефектно. В естествената си ...

Защо ми пресъхва устата?

Мнозина от нас се оплакват, че устата им пресъхва. Това най-често се случва в напрегнати ситуации, например по време на изпит или когато трябва да изнесем доклад пред по-голяма аудитория, а понякога д...

Начало