Кулинарни рецепти » Яхния от зелен фасул

 Яхния от зелен фасул

Продукти: (за 4 порции)

• 1 кг зелен фасул
• 3 чушки
• 2 глави лук
• 2 моркова
• 2 домата
• 1 к.ч. олио
• 1 глава чесън
• магданоз, черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме зеления фасул и го задушаваме в малко подсолена вода, докато омекне. Прибавяме олиото, останалия нарязан зарзават и малко ситно нарязан магданоз.

Задушаваме на умерен огън, докато ястието остане на мазнина. Накрая подправяме със счукания чесън и поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Руски пирог

Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...

Мързелива лютеница

Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...

Спаначени кюфтета

Продукти: • 1 кг спанак • 1 к.ч. ориз • 4 с.л. настърган кашкавал • 2 яйца • 4 с.л. галета • 3 с.л. брашно • 1 к.ч. олио • сол Начин на приготвяне: Нарязваме изчистения и...

Сладкиш с нектарини

Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...

Начало