Кулинарни рецепти » Печени пилета с хлебна плънка

 Печени пилета с хлебна плънка

Продукти: (за 4-6 порции)

• 2 млади пилета с дреболиите
• 1 ч.ч. олио
• 1 ч.ч. прясно мляко
• 3 филии сух бял хляб
• 3 яйца
• червен и черен пипер
• магданоз, сол

Начин на приготвяне:

Посоляваме пилетата отвън и отвътре, поръсваме се с черен и червен пипер.

Накисваме хляба в млякото, изстискваме го и прибавяме твърдо сварените и ситно нарязани яйца, ситно нарязаният магданоз, сол, черен пипер - дребно нарязаните дреболии.

Разбъркваме и пълним пилетата с тази смес. Зашиваме ги и заливаме с олиото и 1 ч.ч. вода. Печем като често заливаме със соса им.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Домашни луканки

Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...

Пилешка дроб сарма

Продукти: • 300 г дробчета със сърчица • 300 г воденички • 1,5 ч.ч. ориз • 1 връзка зелен лук (1 глава стар лук или 1 стрък праз) • 2 яйца • 3-4 с.л. олио • 1-2 с.л. брашно • 1/2...

Медена пита

Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...

Зелен фасул с люти чушки

Продукти: • 2 кг зелен фасул • 250 г люти чушки шипка • 100 г чорбаджийски чушки • 6 глави чесън • 3 връзки копър За маринатата: • 500 мл вода • 500 мл оцет • 1 ч.ч. олио...

Начало