Продукти: (за 4 порции)
• 800 г свинско филе
• 1 глава лук
• 150 г гъби
• 2-3 скилидки чесън
• 1 връзка магданоз
• 4 тънки резенчета шунка
• половин пакетче краве масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Ситно нарязания лук и гъбите задушаваме в маслото, прибавяме счукания чесън, а след като се изпари водата - нарязания магданоз и черния пипер.
Филето нарязваме на 4 порции и начукваме всяко парче. Поставяме върху фолио за загъване. Върху всеки котлет разстиламе от плънката, покриваме с резен шунка, а върху нея слагаме още 1 с.л. плънка.
Загъваме във фолиото, нареждаме пакетчетата в тавичка, сипваме малко вода и печем в умерена фурна. Поднасяме с фолиото.
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 500 г обезкостено пилешко месо • 6 с.л. царевично брашно • 2 с.л. пшенично брашно • 1 ч.ч. пилешки бульон • 1 лимон За соса: • 50 г захар • 1 щипка сол • 2 ч.л...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...