Продукти:
• 700 г агнешко месо
• 2 моркова
• 2 скилидки чесън
• 3 глави лук
• 2 чушки
• 7-8 домата
• 3 с.л. олио
• червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на порции и го пържим няколко минути в сгорещеното олио.
Добавяме нарязаните моркови, лук и чесън, наливаме малко вода, посоляваме и поръсваме с червения пипер. Захлупваме ястието и го оставяме на умерен огън.
Щом продуктите поомекнат, прибавяме нарязаните чушки и задушаваме 10 минути. Накрая сипваме настърганите домати и варим още 5 минути, като бъркаме непрекъснато.
Продукти: • 1 кг чушки • 200 г сирене • 3-4 яйца • 2 с.л. брашно • 2 ч.ч. прясно мляко • 1 к.ч. олио • магданоз • черен пипер • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушкит...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: (за 4 порции) • 150 мл бяло вино • 6 яйца • 250 г мазно сирене • 60 г краве масло • 1 скилидка чесън • черен пипер, сол • хлебни хапки Слагаме бялото вино и счукания че...