Продукти:
• 250 г сварено говеждо месо
• 2 глави лук
• няколко стръка магданоз
• 1 щипка босилек
• 1 ч. л. нарязан копър
• 1 с. л. оцет
• 3 с. л. олио
• 1 с. л. горчица
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на парченца. Разбиваме олиото, солта и горчицата, изсипваме върху месото и прибавяме останалите подправки. Ястието можем да сервираме като ордьовър.
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти: • 5 кг червени чушки • 800 г доматено пюре • 1 к.ч. олио • захар, сол Начин на приготвяне: Опичаме, обелваме и прекарваме чушките през месомелачка. Смесваме ги с домате...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 250 г зрял фасул • 100 г глава от целина • 2 моркова • 1 глава кромид лук • 1 стрък целина • 1 лимон • 3 с.л. олио • 1 с.л. риган • 1 ч.л. черен пипер • сол На...