Кулинарни рецепти » Месо под шуба

 Месо под шуба
(Русия)

Продукти:

• 4 свински пържоли
• 4 телешки пържоли
• 4 агнешки пържоли
• 500 г картофи
• 3 глави лук
• 150 г кашкавал
• 300 г майонеза
• сол

Начин на приготвяне:

Начукваме пържолите, посоляваме ги и ги нареждаме в намаслена тавичка. Върху тях нареждаме нарязаните на филийки лук и картофи.

Разреждаме майонезата с малко вода и заливаме пържолите. Най-отгоре поръсваме настъргания кашкавал. Печем във фурна, загрята до 180 градуса.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Печени свински джоланчета

Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...

Руло с локум

Продукти: • 3 яйца • 8 с.л. захар • 3 с.л. олио • 1/2 к. ч. вода • 1 бакпулвер • 8 с.л. брашно • 1 кутия локум • 1 шепа счукани орехови ядки Начин на приготвяне: Разбива...

Дунавска салата

Продукти: • 4.5 кг червена “Капия” • 2 кг зелени доматчета • 1.5 кг запарени моркови • 700 г лук • 200 г сол За всеки буркан от 800 мл: • 60-70 мл оцет • 50 мл олио • 3-4 ...

Домашен квас

Продукти: • 4 л вода • половин ръжен хляб • 30 г прясна мая (или 2 ч.л. суха) • 200 г захар • 2 с.л. стафиди Начин на приготвяне: Нарязваме хляба на парчета и го слагаме в загр...

Начало