Продукти:
• 1 пакет юфка
• 250 г шунка
• 5-6 яйца
• 1 пакетче краве масло
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме юфката в подсолена вода, отцеждаме и заливаме с горещо разтопено масло. Разбъркваме и прехвърляме в тавичка.
Прибавяме нарязаната на кубчета шунка и леко запичаме, без да зачервяваме. После заливаме с яйцата, разбити с малко сол, поръсваме с наситнен магданоз и печем до златисто.
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: (за 1 кг месо) • 22 г сол • 5 г селитра • черен пипер • бахар • дафинов лист • чубрица Начин на приготвяне: Избираме тлъсто овче или козе месо. Отделяме костите и ...