Кулинарни рецепти » Пълнени хлебчета

 Пълнени хлебчета

Продукти:

• 2-3 франзели
• 40 г краве масло
• 1 сардела

За плънката:

• 3 сварени яйца
• 150 г сварен език
• 150 г шунка
• 150 г телешко печено
• 10 фастъка
• 50 г сланина
• 1-2 кисели краставички
• 150 г краве масло
• сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

Разрязваме франзелите напречно на половина и издълбаваме меката част. Отвътре ги намазваме с масло, което сме смесили с пасираната риба.

Правим плънката, като към разбитото на пяна масло прибавяме всички продукти, нарязани на ситно и подправките.

Пълним хлебчетата, увиваме ги в чист тензух и ги държим в хладилник, в камерата. При сервиране ги режем на филийки.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Домашни луканки

Продукти: • 2 части изчистено от ципите свинско месо • 1 част говеждо месо на 1 кг месо: • 22 г сол • 5 г захар • 0,5 г селитра • 3 г червен пипер • бахар, • кимион • ч...

Бургаски крем

Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...

Питка в гювече

Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...

Начало