Козметични рецепти » Правилата на красивата жена

 Правилата на красивата жена

Всяка жена, уверена в своята неотразимост, спокойно може да посрещне всяка ситуация и с лекота да преодолее проблемите по пътя си. Как действа самоуверената жена?

Не изпада в детайли

Тя никога няма да разкаже на странични хора за контактните си лещи. Красиви нокти? По наследство са ми!

Умее да приема комплименти

Изглеждам добре? Не намалявай достойнствата ми, скъпи, изглеждам просто потресаващо.

Не се интересува от чуждите мнения относно своята външност

Когато промени цвета на косите си, красивата жена не досажда на околните с въпроса: “Как ви се струва?” Тя казва: “Вижте как добре се получи!”

Умее да даде достоен отговор на забележки по повод външността й

“Жена без коремче е като къща без гардероб” - опитай се да възразиш!

Умее да се усмихва

И то така, че всеки си мисли: “Тази усмивка е предназначена за мен”. Ако не се получава широка, открита усмивка, тя се усмихва с очи. Но никога не е мрачна и не показва, че нещо й е досадно. Замислена - да, строга - да, тъжна - да. Но не и мрачна.

Никога и за нищо не съжалява

Красивата жена ще се постарае да извлече полза от всяка неприятност. Най-вече красивата жена не съжалява за направеното от нея самата. Тя лесно се разделя с ненужни вещи и ненужни спомени.

Не завижда

Та нали като завиждаш, доказваш на всички наоколо, че се страхуваш от конкурентки. Красивата жена е уверена, че е извън конкуренцията.

Не се утвърждава за сметка на другите

Просто не са й необходими допълнителни средства, за да привлича вниманието.

Държи се естествено

Защо да се правиш на някого, ако и така си самото съвършенство.

Не икономисва от себе си

Тя може да изхарчи и последните си пари за такси. Да си купи ботуши за цялата си заплата. Да изпробва нова процедура, която струва няколко обяда в ресторант. Това доказва, че обича себе си. А тези, които обичат себе си, непременно ще обичат и другите.

Не разказва какви жертви й се налага да прави от време на време

Стояла е до среднощ на работа? Никой няма да чуе никакви оплаквания.

Не се суети

Дори ако на гости случайно счупи чаша от много скъп сервиз, красивата жена много бавно, без да кърши ръце, след като се извини един път, а не сто пъти, ще събере парчетата и без съжаление ще ги изхвърли в кофата за боклук.


Цени всеки кавалер

За да се извива около теб тълпа от поклонници, а светът да те смята за истинска красавица, отговори с внимание на флирта дори на най-ненужния и най-несимпатичния тип за теб.

Не търси във всичко клопка или таен смисъл

Ако любимият й каже, че има удивителни гърди, то не значи, че гърдите й са прекалено големи, прекалено малки или непропорционални. Това означава само, че никога не е виждал толкова прекрасни.

Внимава с фантазиите

Тя не очаква от новия познат моментални признания в любов и дори листче с номера на телефона му. И той го знае.

Запознава се сама с тези, които й харесват

Той й занася куфара до гишето за проверка и тя разбира, че това е мъжът на живота й, който ей сега ще се изпари! Тя ще му остави телефона си, ще го покани на някакво парти или ще му каже къде би могъл да я намери в сряда вечерта. Тя разбира, че красивите жени често трябва да вземат инициативата в свои ръце, тъй като пред такава красота мъжът лесно се обърква, шегата настрана!

Автор: Елена Дюлгерова

Представяме Ви:

Вталяване без диета

Не се подвеждайте от заглавието - истината е, че без ограничения в храненето и без физически усилия отслабването ще си остане заветна, но недостижима цел за нежната половинка на човечеството. В нашите...

Как да се издигнем в очите на шефа си?

Огледайте се внимателно - доста от вашите умни, талантливи и перспективни колеги стоят с години на едно и също място в служебната стълбица без никаква надежда за повишение. В същото време други, не то...

Кожата си има свое разписание

Кога е най-добре да я почистваме? Или пък да я глезим с хидратиращ крем? В кой точно момент трябва да се гримираме? Както целият организъм, така и нашата кожа е подвластна на определени биоритми. Иска...

Всичко за ръцете

Изложени на агресии от всякакъв род, нашите ръце, при положение че не полагаме достатъчно грижи за тях, издайнически и безмилостно оповестяват годините ни на околните. За да противодействаме на необра...

Начало