Козметични рецепти » За да ви харесат неговите приятели

 За да ви харесат неговите приятели

Грешите, ако мислите, че нямате нужда от доброто отношение на приятелите на новия си партньор. Разсъдете сама - те непременно ще ви сравняват с предишната жена в живота му, а скарате ли се, не ще пропуснат да си кажат мнението за вас. Приемете като даденост влиянието им, но не се стресирайте, а, напротив, възползвайте се от ситуацията. Всяка нова любов ви дава шанс да направите съществуването си много по-интересно, да прочетете нови книги, да видите нови филми, да си създадете нови приятелства. Не се отказвайте от всички тези възможности, особено от последната.

Крачка първа - не се паникьосвайте

Тъй като не вие сте избирали приятелите му, не се смятайте за длъжна да ги заобичате накуп. Все пак трябва да покажете определен интерес към всеки от тях и да не отхвърляте никого заради първото впечатление. В началото няма да ви е лесно, но не изпадайте в паника. А и нали искате да разберете човека, в когото сте се влюбили. Общувайки с близките му същества от мъжки пол, ще научите повече за него, отколкото от родителите или от колегите му например

Крачка втора - станете им интересна

В каквато и компания да се движи партньорът ви - интелектуалци или футболни запалянковци, известно време няма да се чувствате достатъчно комфортно в нея. Те могат изобщо да не ви обръщат внимание, да ви подлагат на разни изпитания, да се държат нахално. Помнете - с търпение и труд всичко се постига. Опитайте се да заинтригувате приятелите на любимия със себе си, със своите интереси, хоби, работа, житейска философия... Няма да успеете от раз, затова ще ви се наложи отново и отново да се борите, за да привлечете вниманието им.

Крачка трета - не критикувайте приятелките на приятелите

Дори те да са ниски на ръст, да имат целулит или пъпки и да не могат да изговорят думата „импресионизъм". Не се чувствайте по-хубава, по-умна, по-забавна от тях и най-важното, не демонстрирайте своето истинско или въображаемо превъзходство. Най-добре е изобщо да не давате оценка за другите жени в компанията, понеже тя рано или късно ще стигне до ушите им и ще ви навлече сериозни неприятности.

Крачка четвърта - канете ги на гости

Правилото е старо като света, но винаги дава стопроцентов резултат. На първо място, всичките му приятели ще се убедят, че нямате намерение да им го отнемате, на второ - ще видят в поведението ви доказателство за най-нежни чувства към него, на трето - ще направите партньора си щастлив.

Крачка пета - не се отчайвайте

Дори да почувствате лошото отношение на най-близките му, не се предавайте. По всяка вероятност причината не е във вас, а в това, че със самото си съществуване пречите на пълноценното мъжко общуване. Ще ви е особено трудно, ако най-близкият приятел на любимия се окаже заклет ерген и женомразец. Стиснете зъби, не реагирайте на заяжданията, старайте се да обърнете всичко на шега, не се оплаквайте и не хленчете. Рано или късно зле настроените ще се примирят с вас, нищо чудно и да започнат да ви харесват.

Крачка шеста - флиртувайте, но умно

Постарайте се да вникнете в смисъла на думата „флирт" - това е един от начините да предизвикате симпатия към себе си. Бъдете приветлива, открита, остроумна в границата на възможностите си. Поддържайте разговора и задавайте въпроси. Главното е да покажете интерес към събеседника, да го накарате да почувства, че съществува за вас не само като отдавнашен и много близък другар на настоящия ви партньор.

Крачка седма - помолете за помощ

За да „опитомите" веднъж и завинаги приятелите му, възползвайте се от древното женско оръжие - престорете се на слаба и безпомощна. Искайте техните съвети и конкретна помощ при всякакви, дори незначителни поводи, не забравяйте и да подчертаете колко високо цените мнението им.

Крачка осма - когато трябва, проявявайте характер

Неговите „съратници" не ви оставят спокойно да се радвате на връзката си. Не защото не ви уважават, а защото са свикнали с мисълта, че вашият партньор е сам в живота. Те се възмущават, че изключва мобилния си телефон вечер, през уикенда изчезва в неизвестна посока, не може да му се отиде на гости без предварителна уговорка. Ако почувствате, че зад гърба ви някой ви подлива вода, постоянно подхвърля забележки, намеци и подигравки, ще се наложи да си поговорите сериозно с него. Все пак, не прекалявайте, нали не искате да скарате любимия с приятелите му. Най-добре е да постъпите хитро и да го накарате да
ви обещае, че няма да ги пренебрегва заради вас. В края на краищата вие също си имате собствен кръг от близки хора, на които държите и с които не смятате да късате, колкото и да е силна любовта.

Пет сигурни начина да ви намразят

1. Оплаквате им се със сълзи на очи от недостатъците на техния приятел.
2. Молите ги да спрат да вземат от него пари на заем и да не го канят на чашка с уговорката: „Да не му кажете, че съм говорила с вас!"
3. Разпитвате ги настойчиво за бившите приятелки на партньора си.
4. Искате да ви сдобрят с него, ако сте се скарали.
5. Тръгвате си първа от купоните - знаете, че той просто ще бъде принуден да ви последва.

Пет сигурни начина да ви заобичат

1. Проявявате чувството си за хумор.
2. Когато звънят по телефона и попаднат на вас, разменяте няколко думи с тях, преди да му подадете слушалката.
3. Имате симпатични приятелки.
4. Не проявявате явни предпочитания към никой от компанията с изключение на любимия, разбира се.
5. Смеете се на вицовете, които разказват, дори да ги чувате за трети път.

Автор: Снежана Кънева

Представяме Ви:

Вечерно преобразяване за 15 минути

1. Използвайте контурен молив за устни, поставяйте и гланц върху червилото си. На работното място се препоръчва матов грим, но за срещи и официални случаи по-подходящ е съблазнителният макиаж в насите...

Правилата на красивата жена

Всяка жена, уверена в своята неотразимост, спокойно може да посрещне всяка ситуация и с лекота да преодолее проблемите по пътя си. Как действа самоуверената жена? Не изпада в детайли Тя нико...

Ако носите очила

Жените c един или друг проблем със зрението ще изглеждат винаги блестящо, стига да съчетаят рамките на очилата си с формата на лицето, грима и прическата. Квадратни лица Имате силен характер...

Съблазнителка ли сте?

Жената, която познава себе си, струва колкото две непросветени по въпроса. Дори да отричате принадлежността си към съблазнителките, трябва да знаете, че това е заложено в женската същност, независимо ...

Начало