Козметични рецепти » Красиви устни чрез визуална измама

 Красиви устни чрез визуална измама

Повечето жени са недоволни от формата на устните си, но това не означава, че трябва да се примиряват и да страдат мълчаливо. Доверете се на визуалната магия на червилата и моливите.

Несъвършенствата са различни:

Прекалено тънки

Излезте леко от естествения им контур им контур, а извивката в центъра на горната устна подчертайте с бежов молив. В средата поставете гланц или по-светло червило – това ще ви предаде сексапил.

Прекалено плътни

Не оцветявайте ъгълчетата им нито с молив, нито с червило.

Липса на обем

Направете пилинг, а после хидратирайте устните си. Накрая ги очертайте с бежов или много светъл молив. Нанесете по-светло червило върху горната устна, като използвате четчица за прецизност.

Тъжна усмивка

Увисналите надолу ъгълчета на устните прикрийте с фон дьо тен. После с помощта на молив повдигнете леко горната устна, но без да стигате до края й.

Няколко препоръки:

• Винаги започвайте от средата на горната устна.
• Съобразявайте се с това, че тъмните и матови червила правят устните по-тънки и фини, а светлите и блестящите им предават обем.
• Ако смятате че устата ви е прекомерно сочна и се притеснявате от това, не използвайте молив, а само червило, като го разнесете с пръст за по-естествен ефект.

Автор: Мариета Тодорова

Представяме Ви:

Обаятелна личност ли сте?

Далечна ваша позната е наистина необикновена жена, всички я обожават. Защо? Нито е много умна, нито е голяма красавица, не е богата. Защо тогава най-търсените мъже си губят ума по нея? Отговорът е - т...

Сребърният маникюр е хитът на сезона.

Есента отстъпи позициите си на зимата. В маникюра обаче няма да има кардинални промени. Все пак се забелязват някои корекции. Важен е външният вид на ръцете. Кои цветове са на мода Прави вп...

Тайните, които трябва да знаете

Дори дa мислим, че сме наясно с абсолютно всички начини за разкрасяване, винаги има нещо, което можем да научим от професионалистите в тази област. Професионалисти, чиято задача е да превръщат грознит...

Експресни трикове за хубост

В сезона на топлите дни и вечери всички ние се стремим да изглеждаме естествено хубави, но нека не се заблуждаваме - за да се постигне това, са нужни и желание, и сръчност. Както и познаване на някои ...

Начало