Продукти:
• 3 яйца
• 50 г пресни гъби
• 1 рак
• 50 г миди
• 1 парченце морков
• 1 парченце целина
• 1-2 с.л. краве масло
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме гъбите и ги задушаваме. Сваряваме рака и отделяме месото му. Нарязваме целината и моркова на дребно и ги задушаваме до омекване.
Задушаваме месото от рака и сварените миди, прибавяме към тях гъбите, моркова и целината, посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер.
В тиган сгорещяваме маслото и изпържваме от двете страни един омлет. Разстиламе приготвената плънка върху готовия омлет и го сгъваме на две.
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 г макарони • 1 кг кайма • 3 белтъка • 300 г кашкавал • 1 к.ч. зехтин • 1 глава лук • 500 мл доматен сок • риган • черен пипер • сол За соса: • 8 с.л....