Продукти: (за 4 порции)
• 8 вурстчета /кренввирша/ по 100-150 г
• 1 ч.ч. настърган кашкавал
• горчица
Начин на приготвяне:
Обелваме кренвиршите и ги цепваме по около 3-4 см от всяка страна. Намазваме леко отвътре разреза с горчица или кетчуп и пълним плътно с настърган кашкавал.
Нареждаме кренвиршите върху решетката на фурната и печем до стопяване и поруменяване на кашкавала.
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...
Продукти: • 400 г добре отцедено кисело мляко • 2-3 яйца за панировката • галета • шарена сол • олио за пържене Начин на приготвяне: Отцеденото кисело мляко нарязваме на кубче...