Продукти:
• 2 моркова
• 6 диви ябълки
• половин глава целина
• сок от половин лимон
• 2 стръка пресен лук
• 1/2 ч.ч. кисело мляко
• 1 с.л мармалад от кайсии
• зелена салата
Начин на приготвяне:
Обелваме морковите, ябълките и целината и ги нарязваме във форми по желание.
Подправяме с кисело мляко и лимонов сок, прибавяме мармалада и ситно нарязания лук.
Подреждаме в чиния, покрита със зелена салата.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...
Продукти: • 500 г тиква • 300 г сушени плодове • 2 с.л. мед Начин на приготвяне: Почистваме тиквата и я нарязваме на парченца с размерите на локум. Нареждаме парченцата в дълбока т...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...