Продукти:
• 1 пакет фини кори
• 1 к.ч. ориз
• 1 ч.ч. кисело мляко
• 1 ч.л. сода бикарбонат
• 4 яйца
• 200 г сирене
• 1 пакетче краве масло
Начин на приготвяне:
Сваряваме ориза. Смесваме в голяма купа всички продукти без маслото.
В намаслена тавичка нареждаме корите: ред кори, плънка, масло, докато свършат продуктите.
Нарязваме баницата слагаме масло и печем около 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Начин на приготвяне: Отрязва се осмянката на прасето. (Така се нарича в нашия край тази пъстра част, която се намира в коремната област между външния слой сланина и вътрешната мазнина.) Това месо...
Продукти: • 200 г шунка • 10 сварени гъби • 100 г краве масло • 100 г брашно • 500 мл прясно мляко • 5 яйца • 100 г настърган кашкавал • черен пипер • сол Начин на приготвян...
Продукти: • 4 задни свински джоланчета • 2 глави лук • 1 с.л. разтопено масло • 2 ч.л. кимион • 250 мл тъмна бира • половин връзка магданоз • черен и червен пипер • сол Начин...
Продукти: • 1 ч.ч. захар • 1 к.ч. мед • 1 к.ч. смлени орехи • 1 к.ч. нарязани орехи • 300 мл вода • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.л. канела • 1 ч.л. сода бикарбонат Начин на приготвяне: ...