Продукти:
• 1 пакет фини кори
• 1 к.ч. ориз
• 1 ч.ч. кисело мляко
• 1 ч.л. сода бикарбонат
• 4 яйца
• 200 г сирене
• 1 пакетче краве масло
Начин на приготвяне:
Сваряваме ориза. Смесваме в голяма купа всички продукти без маслото.
В намаслена тавичка нареждаме корите: ред кори, плънка, масло, докато свършат продуктите.
Нарязваме баницата слагаме масло и печем около 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Продукти: • 1 телешки черен дроб • 2-3 картофа • 1 глава лук • 2 яйца • галета • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Прекарваме дроба...
Продукти: • 4 наденички • 100 г пушени гърди • 2 глави лук • 1 буркан белени домати • 1/2 връзка магданоз • 1 ч.л. чубрица • 1 кубче телешки бульон • черен пипер • сол Начи...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Начин на приготвяне: Четири препълнени шепи с цветове от глухарче, без да се мият, се заливат с 1 л студена вода и се затоплят на слаб котлон до кипване. Врат 2 мин, свалят се от огъня и се остав...