Продукти:
• 5-6 по-дебели кисели краставички
• 300 г сварена риба
• 1 опаковка майонеза
• черен пипер, копър
Начин на приготвяне:
Разрязваме краставичките пряко на две и ги издълбаваме.
Сварената и обезкостена риба накъсваме на парченца и разбъркваме с малка част от майонезата, ситно нарязан копър и черен пипер.
С тази смес напълваме краставичките и ги нареждаме в чиния. Поливаме с останалата майонеза.
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 400 г кори за баница • 150-200 г сирене • 4 яйца • 300 мл газирана вода • 100 мл олио • 3-4 с.л. захар Начин на приготвяне: В намаслена тавичка слагаме две кори, к...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...