Продукти:
• 500 г кайма
• 2 кренвирша
• 200 г телешки салам
• 100 г пушено сирене
• 100 г кашкавал
• 2 твърдо сварени яйца
• 1 сварено яйце
• 1 филия сух хляб
• 1 глава лук
• 60 г краве масло
• магданоз, копър, чубрица
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Омесваме каймата с накиснатия и отцеден хляб, ситно нарязания лук, суровото яйце и подправките. Прибавяме останалите продукти (без маслото), нарязани на ситно, и отново омесваме.
С маслото намазваме обилно продълговата форма за кекс и разстиламе вътре приготвената смес. Печем рулото в силна фурна.
Продукти: • 4 свински пържоли • 1 к.ч. галета • 1 скилидка чесън • 1 с.л. олио • магданоз • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Смесваме галетата ...
Продукти: • 2 кг люти чушлета от сорта Шипка • 1,5 л. оцет • 500 мл вода • 2 к.ч. сол • 1 ч.ч захар Начин на приготвяне: Отрязваме дръжките на чушлетата, измиваме ги и ги нареж...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти за буркан от 3 л: • 3 с.л. морска сол • 1,5 кг корнишони • 1 ч.л. синапено семе • хрян • сух цвят от копър • 1 лист от смокиня • вишневи листа • 2-3 аспирина Начин на ...