Продукти: (за 4 порции)
• 300 г телешко месо
• 2 моркова
• 1 магданозен корен
• 1 парче целина
• 150 г фиде
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме зеленчуците и ги нарязваме на ситно. Нарязваме месото на хапки и го варим в 1 л подсолена вода. Щом поомекне, прибавяме зеленчука и доваряваме супата.
Сваряваме фидето в подсолена вода, прибавяме го към супата и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Глината отдавна се използва като лечебно средство както за компреси и промивки, така и вътрешно. Вътрешната употреба на глината води до ефективно изчистване на организма. Тя обира токсините, гнилостн...
Студеното време goйge, a с него и многото дрехи, призвани да ни предпазят не само от вятъра и снега, но и да скрият някой друг килограм в повече. Все пак ни се иска да запазим стройния силует, за койт...
Чувствате се изтощена, тъжна, обзета от необяснимо безпокойство. Ето какво ви препоръчват диетолозите. Как да си върнете душевното спокойствие? Пониженото ниво на серотонина - хормонална суб...
Ябълковата диета е идеална за отслабване. Ябълките са много ценен плод, в който участват почти всички необходими на организма витамини и минерали, а също фолиева киселина, захари и пектин. За да намал...