Продукти: (за 4 порции)
• 1 глава целина
• 2 ябълки
• лимонов сок, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме целината в подсолена вода и я настъргваме на едро ренде. Обелваме ябълките и също ги настъргваме. Прибавяме ги към целината, подправяме с лимонов сок и сол на вкус и внимателно разбъркваме.
Става дума не само за това какво ядете, но и как, кога и къде. Това е жизнено важно, когато ви е необходимо да контролирате своето тегло. Диетолозите определят най-разпространените нарушения в храните...
За да имате стройна слаба фигура, трябва да знаете какви храни не трябва да ядете. Въздържанието е задължително, тъй като само по този начин ще решите проблемите по поддържане на постоянно тегло с дие...
Йодът участва в обмяната на веществата и помага на щитовидната жлеза в синтеза на два хормона – трийодтиронин и тироксин. Те играят значителна роля във всички органи и тъкани. Толкова са важни, че няк...
Копривата (Urtica dioica L.) е многогодишно двудомно тревисто растение с четириръбесто право стъбло, високо до 2 м, с пълзящо и разклонено коренище. Листата са срещуположни, назъбени, яйцевидни, тъмно...