Продукти: (за 5 порции)
• 1 кг пуешко месо
• 3-4 с.л. олио
• 2-3 с.л. брашно
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото на порции и леко го начукваме. После посоляваме порциите и ги овалваме в брашното. Намазваме ги с олиото и ги запичаме на грила. После ги слагаме в тенджера, наливаме малко топла вода и задушаваме до готовност.
Йодът участва в обмяната на веществата и помага на щитовидната жлеза в синтеза на два хормона – трийодтиронин и тироксин. Те играят значителна роля във всички органи и тъкани. Толкова са важни, че няк...
Използват се всички части на растението, но най-често – само коренът. Аптечнотго наименование на билката е Echinaceae herba и Echinaceae radix (коренът). Описание На височина ехинацеята до...
Според статистиката само 20% от хората са в състояние да издържат докрай и да спазват точно изискванията на диетите. Ако не сте сред тях, това все още не означава, че проблемът е неразрешим. Всъщност ...
1. Всеки ден изпивайте сока на два портокала. Витамин С неутрализира успешно свободните радикали, които разрушават имунната ни защита и стават причина за развитието на някои видове рак. И тъй ...