Продукти: (за 4 порции)
• 400 г спагети
• 200 г свинска кайма
• 2-3 домата
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме спагетите в подсолена вода и отцеждаме.
Задушаваме каймата в сгорещената мазнина, прибавяме обелените и настъргани домати, посоляваме и задушаваме до готовност. Заливаме спагетите с така приготвения сос и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Количество холестерол в 100 г продукт Плодове и зеленчуци 0 Безсолен бял хляб 1 мг Растителни масла 1 мг Обезмаслено прясно и кисело мляко 2 мг Оризови макарони 2 мг Прясно мл...
Диетолозите единодушно препоръчват консумацията на супа вечер като единствено ястие. Супата, която най-успешно изгаря мазнини и едновременно с това залъгва глада, е канадски патент. Тази супа, разрабо...
Ряпата е известна на хората от незапомнени времена. Още в древен Египет нея са я включвали в хранителната пирамида наравно с чесъна и зелето. Имало е години, когато ряпата е била смятана за храна на п...
Омайващият аромат на канела е познат на всеки от нас. От стари времена хората са я използвали в кулинарията, парфюмерията, дори и за правене на магии. В древността канелата е била ценна като златото. ...