Продукти: (за 4 порции)
• 2 моркова
• 2 корена магданоз
• 1 парче целина
• 1 с.л. брашно
• 1 яйце
• 2 с.л. зехтин или олио
• 2 стръка зелен лук
• сол
Начин на приготвяне:
Запържваме брашното в сгорещеното олио, прибавяме разбитото яйце и бъркаме, докато се пресече. Наливаме 1 л топла вода, прибавяме нарязаните корени и варим до готовност. Поръсваме готовата супа със ситно нарязан зелен лук.
От момента, от който на мода са стройните форми, човечеството е измислило множество средства за отслабване. Почти всяко от тях е било обявявано за панацея срещу излишните килограми за времето си. И вс...
Постоянната употреба на куркума в храната съхранява младостта и здравето дълго време. В аптеките може да се намерят капсули с екстракт от куркумин Куркумата е многогодишно тревисто растение ...
Да пречистим тялото и душата си, да се освободим от токсините, да си върнем нежния тен и прекрасното настроение... Мечтаем за това през цялата година, но най-голяма нужда имаме през преходните сезони ...
Страдам от високо кръвно налягане, Препоръчаха ми да включа в лечението си пектини като средство за стопяване на липидите. Искам да науча нещо повече за тяхната същност, каква е ползата от тях, има ли...