Продукти: (за 4 порции)
• 400 г юфка
• 400 г мека извара
• 150 г захар
• 3 яйца
• 300 г ябълки
• сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме юфката в подсолена вода и отцеждаме.
Разбъркваме изварата със захарта и яйцата. Обелваме ябълките, настъргваме ги и ги сипваме при изварата. Добавяме и юфката и разбъркваме.
Изсипваме сместа в намаслена и поръсена с галета тавичка и запичаме в умерено загрята фурна.
В тях се съдържа отровното вещество соланин. Ако някой има лошия късмет да консумира такива картофи, много скоро след това ще почувства гадене, ще му се иска да повръща, ще получи парене в гърлото, из...
Проста аритметика за тези, които искат да отслабнат 6 предупреждения Не бива да се сваля повече от 1 кг седмично. При бързо отслабване тялото ни губи не тлъстини, а първоначално течности,...
Сладоледената диета предизвика истински бум отвъд океана. Книгата, която описва вкусното отслабване, стана бестселър. А успехът й е много прост. Ако приемате дневно до 1500 калории, можете да консумир...
Тази диета се използва при хипертония, по-рядко при атеросклероза, холецистит и жлъчно-каменна болест, при запек, особено в съчетание със затлъстяване. Построена е на базата на продукти, богати на маг...