Продукти:
• 5-6 картофа
• 1-2 главички червено цвекло
• 1/2 ч.л. ситно настърган хрян
• 6-7 с.л. майонеза
• 3-4 с.л. олио
• 2-3 твърдо сварени яйца
• 6-7 маслини
• чесън, оцет
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите и червеното цвекло. След като изстинат, ги нарязваме на кубченца. Прибавяме сол, черен пипер, оцет и чесън на вкус.
Размесваме с олиото и оставяме салатата да отлежи 1-2 часа. После я изсипваме в чиния, заливаме с майонезата и украсяваме с резенчета от сварените яйца и маслините.
Японските жени живеят повече от всички други по света. Освен това те запазват през голяма част от живота си стройна фигура и свежа кожа, блестящи и гъсти коси. И всеки би се запитал как се удава на яп...
Латинката е обичано цвете в нашите градини, дворове и балкони. Цъфти до появата на студовете, затова цяло лято може да се събират и сушат нейните цветове и листа, а през есента – съзряващите й семена....
Преди три хиляди години в най-древния индийски трактат за Аюрведа са нарекли чесъна чудо на природата. Действително това растение има чудодейни свойства. В чесъна се съдържат над 25 % въглехидрати, 6...
Белият имел е паразазитиращ върху различни дървета вечнозелен храст. Най-много се среща при тополите, брезите, върбите, ябълките и крушите. Дърветата с белия имел, разбира се, страдат от паразита, тъй...