Продукти: (за 4 порции)
• 1 глава целина
• 2-3 моркова
• 2 с.л. брашно
• 1 к.ч. олио
• 2-3 яйца
• 50 г кашкавал
• лимонов сок
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме морковите и целината на филийки и ги варим в подсолена вода, докато омекнат. Отцеждаме и ги нареждаме в намаслена тавичка.
В половината от мазнината запържваме леко препеченото брашно. Разреждаме запръжката с бульона, в който сме варили зеленчуците. Прибавяме постепенно разбитите яйца. Подправяме соса с черен пипер и сол, посоляваме на вкус и го изсипваме в тавичката при целината и морковите.
Поръсваме отгоре с настъргания кашкавал, поливаме с останалата мазнина и запичаме в силна фурна.
Да пречистим тялото и душата си, да се освободим от токсините, да си върнем нежния тен и прекрасното настроение... Мечтаем за това през цялата година, но най-голяма нужда имаме през преходните сезони ...
Грейпфрутите дават поразителни резултати, отнемайки 3 кг от теглото за седмица! Но само ако не ядете след 7 часа вечерта. Предварителни условия: • Забранява се употребата на всякакви алкох...
Облепихата (Hippophae rhamnoides) е ягодоплодно лекарствено растение, широко разпространено в умерения климатичен пояс на Северна Европа, Азия, Монголия, Турция и особено в Сибир, Алтай, Белорусия, Ка...
Бананът (Musa paradisiaca) е много разпространен южен плод из тропическите страни в Югоизточна Азия, Бирма, Индия, Шри Ланка, Латинска Америка, Канарските острови и др. Колко стара е културната форма ...