Продукти: (за 4 порции)
• 400 г пилешко месо
• 4 шайби ананас от компот
• 1-2 с.л. олио
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме пилешкото месо на порции, които намазваме с олио, посоляваме и изпичаме на скарата.
След това слагаме върху всяко парче месо по 1 шайба отцеден ананас и държим още малко на скарата.
За да имате стройна слаба фигура, трябва да знаете какви храни не трябва да ядете. Въздържанието е задължително, тъй като само по този начин ще решите проблемите по поддържане на постоянно тегло с дие...
Да пречистим тялото и душата си, да се освободим от токсините, да си върнем нежния тен и прекрасното настроение... Мечтаем за това през цялата година, но най-голяма нужда имаме през преходните сезони ...
Още жителите на древна Eлада и на Рим са познавали това вълшебно растение и ласкаво го наричали петроселинум - “растящо на камък”. У нас магданозът е любима подправка. Нека да добавим - и чудесно лека...
Обикновеният питомен лен (Linum usitatissimum) е култивирано растение, което се среща навсякъде у нас. За лечебни цели се използват сухите зрели семенца. Те съдържат 10% слузни вещества, 30-40% тлъсто...