Продукти:
• 15 препечени тънки малки филийки хляб
• 100 г краве масло
• 30 г смлени орехи
• 150 г сирене “Рокфор”
• нарязано на тънки парченца
• половинки орехови ядки за украса
Начин на приготвяне:
Разбиваме маслото със смлените орехи и намазваме филийките, предварително изрязани във формата на сърце. Слагаме парченца сирене и най-отгоре украсяваме с орехова ядка.
Продукти: • 500 г брюкселско зеле • 200 г моркови • 1/4 ч.ч. настъргани домати • 1 глава лук • 1/2 връзка копър • 2 скилидки чесън • 4 с.л. олио • 1 с.л. захар • 1 ч.л. черен пип...
Продукти: • 1 кг бял и черен свински дроб • 1 кг месо • 1 кг сланина от главата • 1 сърце • дебели свински черва • 200 г ориз • 70 г сол • 40 г стрита чубрица • 3 ч. л. бахар •...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 2 кг миди с черупките • 1 глава чесън • 1 к.ч. разтопено краве масло • сокът от 2 лимона • 1 с.л. ситно нарязан копър • сол Начин на приготвяне: Остъргваме добре ...