Продукти:
• 4 сварени яйца
• 100 г пилешка шунка
• бялото месо от 1 пушено пиле
• 1 опаковка майонеза
• 50 г кашкавал
• 500 г дребни картофчета
• магданоз, черен пипер
• лимонов сок, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме яйцата, шунката и бялото месо от пилето на кубчета и прибавяме подправената с лимонов сок майонеза.
Разбъркваме и оформяме в подходяща чиния. Поръсваме с настъргания кашкавал.
Наоколо правим венец от сварените картофчета, посолени и оваляни в ситно нарязан магданоз.
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 500 мл прясно мляко • 100 г захар • кората на 1 лимон • 40 г брашно • 4 яйца • 2 с.л. захар за поръсване Начин на приготвяне: Сваряваме млякото заедно със захарта...
Продукти: • 900 г картофи • 200 г моркови • 200 г телешка кайма • 1 с.л. олио • 1 пакет сос за макарони • 1 връзка босилек • 100 г сметана • черен пипер • сол Начин на приго...
Продукти: • 500 г брашно • 250 г локум • 1/2 кофичка кисело мляко • 60 г захар • 120 г пудра захар • 80 г свинска мас • 80 мл олио • 100 г орехови ядки • 100 г орехови ядки • 5...