Кулинарни рецепти » Печен костур

 Печен костур

Продукти: (за 4 порции)

• 800 г филе от костур
• 2 глави лук
• 1 лимон
• 2 с.л. зехтин
• 3 ч.л. галета
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме рибата на порции, които посоляваме и поръсваме с черен пипер. Правим разрез във всяка порция и слагаме по резенче лимон.

Нарязваме лука на филийки и го разстиламе на дъното на намаслена тавичка. Нареждаме отгоре рибата, поръсваме с галета и зехтин и печем в силна фурна.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Бисквитени сладки

Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...

Кьопоолу от чушки и сирене

Продукти: • 1 кг чушки • 1 ч.ч. настъргано сирене • 4-5 скилидки чесън • 3-4 с.л. олио • сол Начин на приготвяне: Изпичаме чушките, обелваме ги, почистваме ги от семките и ги п...

Бисквитено руло с натрошени целувки

Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...

Брюкселска супа с гъби

Продукти: (за 4 порции) • 500 г гъби • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 1 с.л. брашно • 1 л месен бульон • 1 к.ч. сметана • 2 твърдо сварени яйца • 1 с.л. ситно нарязан магданоз ...

Начало