Продукти:
• 4 пъстърви
• 4 скилидки чесън
• 4-5 резена сушени домати
• 2 зелени лимона
• 8 с.л. зехтин
• мащерка, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Почистваме рибите. Овкусяваме ги със сол, черен пипер, мащерка, чесън и наситнените сушени домати, предварително накиснати във вода.
Напълваме коремчетата с резенчета лимон и завиваме рибките в алуминиево фолио. Печем на скара или грил-тиган по 10 минути от всяка страна. Сервираме със задушени зеленчуци.
Начин на приготвяне: Избираме добре узрели сливи, измиваме ги и отстраняваме костилките. Заливаме ги с малко избистрена пепелива вода и слагаме да се варят, като непрекъснато бъркаме, докато не п...
Продукти: 1. 200 г готови кори 2. 2 ябълки 3. 4 с.л. захар 4. 3 с.л. смлени орехи 5. 1 яйце 6. 1 ч.л. канела 7. 1 пакетче краве масло Начин на приготвяне: Обелваме ябълките...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 яйце • 3 с.л. кисело мляко • 3 с.л. олио • 1 ч.л. захар • 1 ч.л. сол • мая колкото кибритена кутия • 200 г краве масло (леко притоплено) Начин на п...
Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...