Продукти за 3-4 порции:
• 1 консерва “Скумрия в собствен сос”
• 1 консерва “Копърка”
• 1 малка глава лук
• 3 домата
• 3 с.л. олио
• черен пипер на зърна
• магданоз, сол, лимонов сок
Начин на приготвяне:
В 1 л кипяща подсолена вода слагаме ситно нарязания лук и обелените и настъргани домати и ги оставяме да се варят 10 мин.
Прибавяме съдържанието на двете рибни консерви и няколко зърна черен пипер и разбъркваме. Варим още 3-4 мин, отстраняваме от огъня и поръсваме със ситно нарязан магданоз.
Продукти: • 200 г сирене • 4 белтъка • 1 с.л. наситнен магданоз • 2-3 с.л. брашно • черен пипер, сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разбиваме белтъците на гъст сня...
Продукти: (за 4 питки) • 2 ч.ч. брашно • 1 ч.ч. кисело мляко • 1 ч.ч. сирене • 1 ч.л. сода • 1 ч.л. сол • 100 г масло Начин на приготвяне: В дълбока купа смесваме пресятото ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...
Продукти: • 5 кг корнишони • 1 пакетче черен пипер на зърна • стръкове сух копър • 2-3 по-едри глави чесън За маринатата: • на 700 мл вода - 1 пълна с.л. сол • на всеки буркан...