Продукти:
• 200 г хайвер
• 2-3 морковчета
• 1 парче целина
• 2 корена магданоз
• 1-2 глави лук
• 4 с. л. масло
• 2 с. л. брашно
• 2-3 яйца
• 3-4 с.л. кисело мляко
• 1 ч.л. червен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме на ситно лука и зарзавата и ги сваряваме в подсолена вода. Прецеждаме и пасираме сварените зеленчуци. Слагаме отново пюрето и бульона да врат, като прибавяме към него леко разбития хайвер.
От маслото, брашното и червения пипер правим запръжка, която разреждаме със супата. Посоляваме на вкус и поръсваме с черен пипер. Застройваме готовата супа с кисело мляко и яйца.
Продукти: (за 12 броя) • 3 ч.ч. брашно • 1 ч.л. сода бикарбонат • 1 ч.л. бакпулвер • 1 щипка сол • 1/4 ч.л. канела • 6 с.л. масло • 2/3 ч.ч. захар • 2 яйца • 1/2 ч.ч. прясно мля...
Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...
Продукти: (за 1 буркан) • 2 тиквички • 1 равна ч.л. сол • 1 ч.л. захар • 5-6 зърна черен пипер • 1 глава лук • 3 аспирина • копър • чесън • оцет Начин на приготвяне: Си...