От незапомнени времена зелето храни и лекува хората. То присъства на българската трапеза и е незаменимо, защото съдържа големи количества витамин, който засилва съпротивителните сили на организма и улеснява усвояването на желязото. Освен това зелето е отличен източник на бетакаротин, ензими, сяра, калий, калций, магнезий, фосфор, хлор, манган. Как да отгледаме най-хубавото зеле в своята градина. За това ще ви помогне книгата
 Отглеждане на зеле 
В нея на достъпен език са описани най-важните проблеми, свързани с отглеждането на крушите: изисквания към климата и почвите, подготовка на терена за засаждане, най-подходящите сортове, основните агротехнически мероприятия. Обстойно са разгледани основните болести и неприятели, които нападат зелевите насаждения, както и средствата за защита.  Освен широко разпространените в България главесто зеле и карфиол, в книгата са описани и не толкова популярните, но все по-често срещани на нашата трапеза алабаш, броколи, брюкселско и китайско зеле.
Откъде може да се закупи?
Книгата „Отглеждане на зеле” можете да намерите както в книжарниците, така и по пунктовете за разпространение на вестници и списания.
Ако желаете да закупите книгата направо от издателството, обадете се на тел  02/975 2013 или 02/975 2024.
              Пътуването през Черна гора е трудно и уморително, заради пресечения терен и лошите пътища. Но красивите стари градове в западната част на страната, както и великолепните природни пейзажи заслужават...
              Тук можете да карате колело, да ловите риба, да обикаляте планината или просто да се наслаждавате на природата. Село Рибарица е сред любимите за почитателите на планината родни кътчета за почивк...
              Разположено в полите на Алпите Женевското езеро си е завоювало славата на едно от най-красивите езера в Европа. По брега му са накацали живописни градове и романтични курорти, въплатили в себе си цяло...
              Пиле фрикасе Прoдукти: 1 пиле, 60 г краве масло, 2-3 с.л. брашно, 2-3 жълтъка, 1 лимон, магданоз, сол. Нaчин на приготвяне: Нарязваме пилето на порции и го сваряваме в подсолена вода. Одтелно з...