В броя: Агнешка главичка с чесън, Селска дроб сарма, Пълнен козунак, Козуначена баклава, Вретено от кайма, Мезе от език, Мариновано агнешко бутче по тракийски, Спанакова бурания, Салата-торта, Млечно предястие, Реване от кайма и ориз, Печено пиле с пъстра плънка, Яйченик, Таралежчета от кайма, Желирано агнешко, Заек по манастирски, Пикантни топчета от парено тесто с плънка, Млин от кълцано месо, Пълнен кашкавал, Галантина, Пълнена агнешка плешка с шунка, Гнезда от кайма, Телешко печено, Пълнена маруля, Лучник с пиле, Роженска манджа, Сусамени топчета, Бисквитени сладки, Козуначен крем, Карамелизирана козуначена торта, Торта „Шварцвалд”, Торта “Сахер”, Торта “Гараш” и още 95 рецепти.
ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.
ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)
АНТОНИЯ КОЕВА, гр. ВЕЛИКО ТЪРНОВО Гъби със сметана Прoдукти: 500 г гъби, 1 глава лук, 3-4 с.л. олио, 3-4 скилидки чесън, 1 ч.ч. бяло вино, 2 ч.ч пилешки бульон, 1 ч.ч. сметана, 200 г кашкав...
Боровинкова сметана Продукти за 4 порции: 300 г пресни или замразени боровинки, 250 г сметана, 1 с.л. лимонов сок, 2 с.л. пудра захар, 1 ванилия Нaчин на приготвяне: Разбиваме сметаната със ...
Алпинеумът – градина, наподобяваща алпийски масив, става популярен в края на 19 и началото на 20 век. Неговото неповторимо излъчване се дължи не само на красотата на алпийските растения, но и на декор...
Качамак по селски Прoдукти: 1 кг царевично брашно, 3 л вода, сол, 3 ч.ч. сирене, 200 г масло, 100 г сланина. Нaчин на приготвяне: Във вряща вода слагаме солта и изсипваме наведнъж брашното, кат...