Още рецепти » Списание РЕЦЕПТИ, брой 8

 Списание РЕЦЕПТИ, брой 8
Излиза на 13 април (четвъртък)

В броя: Агнешка главичка с чесън, Селска дроб сарма, Пълнен козунак, Козуначена баклава, Вретено от кайма, Мезе от език, Мариновано агнешко бутче по тракийски, Спанакова бурания, Салата-торта, Млечно предястие, Реване от кайма и ориз, Печено пиле с пъстра плънка, Яйченик, Таралежчета от кайма, Желирано агнешко, Заек по манастирски, Пикантни топчета от парено тесто с плънка, Млин от кълцано месо, Пълнен кашкавал, Галантина, Пълнена агнешка плешка с шунка, Гнезда от кайма, Телешко печено, Пълнена маруля, Лучник с пиле, Роженска манджа, Сусамени топчета, Бисквитени сладки, Козуначен крем, Карамелизирана козуначена торта, Торта „Шварцвалд”, Торта “Сахер”, Торта “Гараш” и още 95 рецепти.

ТЪРСЕТЕ ПО ПАВИЛИОНИТЕ ЗА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ.

ЗА АБОНАМЕНТ (каталожен номер 1650)

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Още няколко тайни от магията на фън-шуй

Замисляли ли сте се кое е най-важното в дома? Уют и красота? Съчетанието на цветове и предмети? Комфорт и ергономика? Това, разбира се, е много ценно. Но може би най-ценното е хармонията. Между всички...

Вашите рецепти за ястия с гъби

АНТОНИЯ КОЕВА, гр. ВЕЛИКО ТЪРНОВО Гъби със сметана Прoдукти: 500 г гъби, 1 глава лук, 3-4 с.л. олио, 3-4 скилидки чесън, 1 ч.ч. бяло вино, 2 ч.ч пилешки бульон, 1 ч.ч. сметана, 200 г кашкав...

Размножаване на рози

Поради високите си декоративни качества , розите винаги са заемали първо място между цветните видове. За разлика от други, които са предизвиквали само временно увлечение. Сред тях на най-голяма поп...

Венецианската мазилка

Историята разкрива, че корените на венецианската мазилка съвсем не са във Венеция, както би следвало от нейното наименование. Нейният състав и техника идват от древния Рим, където мраморът е бил един ...

Начало