Продукти: (за 6-8 порции)
• 1 ч.ч. грис
• 4 яйца
• 1 к.ч. настърган кашкавал
• 7-8 ч.ч. бульон
• индийско орехче, сол
Начин на приготвяне:
Разбиваме яйцата и ги смесваме с гриса, кашкавала, подправките и 1 ч.ч. охладен бульон. Кипваме останалия бульон и постепенно сипваме в него грисената каша. Опитваме на сол и поръсваме със смляно индийско орехче. Варим супата 5-6 мин на много слаб огън при непрекъснато бъркане, за да не се пресекат яйцата.
Продукти: • 500 г козуначено тесто • 1 яйце • 1 к.ч. настърган кашкавал Начин на приготвяне: Разочваме козуначеното тесто на кора с дебелина около 5 мм. С помощта на винена ч...
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 филийка хляб • 20 г пармезан • 1 прясно яйце • 250 мл горещ телешки бульон • 1 с.л. наситнен пресен лук Начин на приготвяне: Изпичаме филийката и я слагаме в пред...
Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...