Продукти: (за 2-3 порции)
• 1 малко пиле
• 2 скилидки чесън
• 1 к.ч. счукани орехови ядки
• черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Измиваме пилето и го варим в подсолена вода на умерен огън около 45 мин.
Накисваме сухарите в бульона от пилето. Счукваме чесъна заедно с ореховите ядки и прибавяме изстисканите сухари, черен пипер и сол. Разбъркваме сместа добре, като сипваме по малко от бульона.
Нарязваме пилето на порции и го заливаме със ореховия сос.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 500 г агнешки чревца • 2 с.л. ориз • 1 връзка пресен лук • 1 връзка пресен чесън • 3 с.л. масло • 1 с.л. червен пипер • копър • магданоз • джоджен • девесил • 2 ...
Продукти: • 1 пакет готови кори за баница (фини) • 1 кг настъргана тиква • 150 мл олио или краве масло • 200 г смлени орехови ядки • 1 пакетче канела • 1 ч. ч. кристална захар • пудра...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...