Продукти:
• 500 г речна риба
• 3-4 моркова
• 2 твърдо сварени яйца
• 1 ч.ч. грах
• 4-5 опечени чушки
• 1 опаковка майонеза
• магданоз, сол
Начин на приготвяне:
Сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на кубчета. Опичаме пиперките и ги нарязваме на ситно. Сваряваме граха. Нарязваме твърдо сварените яйца на кубчета.
Опичаме рибата на скара, след което я обезкостяваме и я накъсваме на малки парченца. Прибавяме нарязаните картофи, моркови, чушки и яйца, както и сварения грах. Посоляваме на вкус, заливаме с майонезата и разбъркваме.
Изсипваме предястието в широка чиния за сервиране и украсяваме с клончета магданоз.
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти: • 50 г брашно • 300 г орехи или фъстъци • 250 г захар • 200 г извара • 50 г сметана • 1 ванилия • 50 г пудра захар • 1 яйце • малко краве масло или друга мазнина Н...