Продукти:
• 300 г макарони
• 500 г ябълки
• 1 ч.ч. счукани орехи
• 4 яйца
• 1 ч.ч. захар
• 3 ч.ч. прясно мляко
• 2-3 праха ванилия
Начин на приготвяне:
Сваряваме макароните и ги оцеждаме. Изсипваме половината в намаслена тавичка. Разстиламе върху тях обелените и настъргани ябълки, поръсваме с орехите и покриваме с останалата част от сварените макарони.
Разбиваме яйцата със захарта, разбъркваме с млякото и ванилията и заливаме сладкиша. Запичаме в силна фурна до порозовяване.
Продукти: • 4 яйца • 4 с. л. кисело мляко • 1 ч.ч. захар • 1 и 1/2 ч.ч. брашно • 1 бакпулвер • 1/2 к. ч. олио • 4 нектарини Начин на приготвяне: Смесваме яйцата, киселото м...
Продукти: • 1 кг зелен фасул • 1 с.л. брашно • 2 с.л. краве масло • 1 глава лук • 2 яйца • 1 ч.ч. прясно мляко • магданоз • лимонов сок • черен пипер • сол Начин на пригот...
Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...