Продукти:
• 500 г хайвер
• 40 г краве масло
• 2 домата
• 1 ч.л. настъргана лимонова кора
• 1/2 ч.ч. бяло вино
• 1 ч.л. галета
• магданоз, черен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Слагаме хайвера в съд, намазан с масло, отгоре поставяме нарязаните домати, поръсваме с лимонова кора, сол, черен пипер и нарязания магданоз. Заливаме с вино и разтопено масло.
Посипваме с галета и печем във фурна 10 минути.
Продукти: • 4 л вода • половин ръжен хляб • 30 г прясна мая (или 2 ч.л. суха) • 200 г захар • 2 с.л. стафиди Начин на приготвяне: Нарязваме хляба на парчета и го слагаме в загр...
Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...
Продукти: • 4 пъстърви • 100 мл бяло вино • 25 г желатин • черен пипер, сол За украсата: • 2 твърдо сварени яйца • 1 лимон • 1 зелена салата Начин на приготвяне: Пу...
Продукти: • 800 г свинско филе • 2 с.л. олио • 45 г масло • 1 голяма глава лук • 1 1/2 ч.ч. пилешки бульон • 150 мл сухо бяло вино • 1 дафинов лист • 250 мл сметана • 20 сухи син...