Продукти:
• 1 кг картофи
• 2 с.л. зехтин
• 1-2 с.л. морска сол
• 2 глави чесън
• розмарин
• половин връзка тарос
Начин на приготвяне:
Измиваме добре картофите с четка под течаща вода. Поръсваме ги с морска сол и редим в намазнена тавичка. Печем около 30 минути на 200°С.
Обелваме чесъна, измиваме розмарина, а тароса накъсваме на листенца. Прибавяме ги към картофите в последните 10 минути.
Продукти: • кг свинско контра филе • 150-200 г сланина • 150 г кашкавал • 40 г краве масло • 5 скилидки чесън • магданоз • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: ...
Продукти: • 1 готово руло • 125 г шоколад • 3 с.л. сметана За крема: • 250 г шоколад • 1 пакетче краве масло • 100 г пудра захар • 3 яйца • 1 ч.л. кафе Начин на приго...
Продукти: • 1 кг брашно • 1 кубче мая • 7 яйца • 300 мл прясно мляко • 300 г захар • 1щипка сол • 150 г краве масло • настъргана кора от 1 лимон • 1 ванилия • 1 ч.ч. стафиди ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...