Кулинарни рецепти » Кашкавал с колбаси на фурна

 Кашкавал с колбаси на фурна

Продукти: (за 4 порции)

• 200 кашкавал
• 200 г колбаси /шунка, кренвирши, пресен салам и др./
• 1 пакетче краве масло
• 4 яйца, 1 1/2 ч.ч. прясно мляко
• 2 с.л. брашно
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Разтопяваме маслото в тавичка. Почистваме кашкавала и колбасите и ги нарязваме на дребни парчета, размесваме ги с брашното и черния пипер и заливаме с разбитите с млякото и малко сол яйца. Разбъркваме сместа и я сипваме в сгорещената мазнина. Печем ястието до леко зачервяване.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Ванилини

Продукти: • 180 г краве масло • 80 г пудра захар • 3 твърдо сварени жълтъка • 2 ванилии • 250 г брашно Начин на приготвяне: Размекваме маслото на стайна температура, разбиваме ...

Точен тиквеник

Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...

Хайвер от тиквички

Продукти: • 5 кг задушени тиквички • 500 г изпържен лук • 100 мл олио • 30 г магданоз или копър • 300 г захар • 40 г сол • 6 г черен пипер Начин на приготвяне: Задушаваме п...

Спаначник

Продукти: • 200 г брашно + 2 с.л. брашно за поръсване • 1 к.ч. вода • 100 г сирене • половин пакетче краве масло • 2 с.л. олио • 1 1/2 ч.л. оцет • 300 г спанак • 4 яйца /2 за тесто...

Начало