Продукти: (за 4 порции)
• 4 кренвирша
• 2 с.л. олио
• 2 с.л. ситно нарязан магданоз
• 3 с.л. горчица
• по 1/4 ч.л. червен пипер и къри
• 100г кашкавал
• 100г салам
Начин на приготвяне:
Цепваме кренвиршите по дължина.
Смесваме магданоза, горчицата, пипера и кърито. Към тях прибавяме нарязаните на кубчета кашкавал и салам.
Напълваме кренвиршите със сместа и ги запичаме, докато кашкавалът леко се разтопи.
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 4-5 ябълки (в зависимост от големината им може да са по-малко или повече) • 2 яйца • 1 водна чаша захар • 1 водна чаша брашно • 1 пакетче бакплувер • 3/4 водна чаша кисе...
Продукти: (за 1 буркан) • 500 г корнишони • 1-2 зърна бахар • 6-7 зърна черен пипер • 1/4 дафинов лист • 2-3 филийки лук • 3-4 скилидки чесън • съцветия копър • 1 равна ч.л. синапен...
Продукти: • 200 г брашно • 100 мл олио • 100 мл вода • 500 г тиква • 100 г орехови ядки • 150 г захар • половин пакетче канела • 1 щипка сол Начин на приготвяне: От брашн...