Продукти: (за 4 порции)
• 300 г гъби
• 1 к.ч. олио
• 2 домата
• 2 глави лук
• 100 г сирене
• 1 ч.л. червен пипер
• 1 ч.л. едро счукан черен пипер
• сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме лука на ситно и го задушаваме заедно с обелените и настъргани домати, докато омекне.
Прибавяме нарязаните пънчета на гъбите и целите гъби, обърнати с вътрешната си част нагоре. Посоляваме, захлупваме плътно съда и продължаваме да задушаваме.
Когато гъбите омекнат добре, слагаме върху всяка парченце сирене, поръсваме с черен и червен пипер, захлупваме отново и задушаваме още 10 мин.
Продукти: • 150 г брашно • 300 г кристална захар • 7 яйца • 3 жълтъка • 150 г счукани орехи • 150 г краве масло • 75 г пудра захар • 1 ванилия Начин на приготвяне: Разбив...
Продукти: • 8 картофа • 250 г топено сирене • черен и червен пипер • сол Начин на приготвяне: Сваряваме картофите в леко подсолена вода, без да ги белим. Обелваме ги, разрязваме ...
Продукти: • 2 глави чесън • 150 мл олио Начин на приготвяне: Затопляме предварително фурната до 190 градуса. Почистваме чесъна и го поставяме върху няколко пласта фолио. Заливаме ги ...
Продукти: • 1 пакетче краве масло • 2 ч.ч. захар • 250 мл прясно мляко Начин на приготвяне: Разтопяваме маслото на тих огън и прибавяме захарта, като непрекъснато бъркаме. Когато с...