Кулинарни рецепти » Зелен фасул с майонеза

 Зелен фасул с майонеза

Продукти: (за 4 порции)

• 600 г зелен фасул
• 1 малка опаковка майонеза
• 1 ч.л. горчица
• 1 с.л. лимонов сок
• черен пипер, сол

Начин на приготвяне:

Нарязваме фасула на парченца и го пускаме във вряща подсолена вода. Варим, докато омекне и отцеждаме много добре.

Смесваме майонезата с горчицата и лимоновия сок. Подправяме с черен пипер и сол и разбъркваме много добре. Сипваме сместа в голяма чиния за сервиране и наоколо подреждаме сварения фасул.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Бисквитени сладки

Продукти: • 1 пакет чаени бисквити • 125 г размекнато масло • 1 белтък • 1 ч.ч. пудра захар • 2 малки настъргани шоколадчета • 1 ч.ч. смлени орехи За украсата: • 60 г краве ...

Пилешка каша с гъби

Продукти: • 1 пилешко бутче • 400 г печурки • 100 г сирене • 3 к.ч. брашно • 4-5 с.л. олио • черен пипер • сол на вкус Начин на приготвяне: Сваряваме бутчето, обезкостяваме...

Желиран пъпеш

Продукти: • 1 пъпеш • 1 ч.ч. малини • 2 нарязани праскови • 2 с.л. захар • 1 с.л. желатин • 4 с.л. бяло вино Начин на приготвяне: Измиваме пъпеша и го разрязваме на две, почи...

Руски пирог

Продукти: • 1 1/2 ч.ч. прясно мляко • 1 1/2 ч.ч. олио • мая колкото кибритена кутия • 2 с.л. захар • 1 с.л. сол • 2 яйца • брашно около 1 кг За плънката: • 1 кг кайма • ...

Начало