Продукти: (за 4 порции)
· 8 яйца
· 2 връзки копър
· 2 връзки магданоз
· 4-5 с.л. олио
· 4 с.л. разтопено краве масло
· червен пипер, сол
Начин на приготвяне:
Нарязваме копъра и магданоза на ситно и ги задушаваме в олиото и малко сол, докато омекнат. Отцеждаме и ги разстиламе на равномерен пласт в намаслена тавичка.
Отгоре счукваме от ниско яйцата, заливаме всяко с по 1 с.л. разтопено масло, поръсваме със сол и червен пипер и запичаме в умерена фурна, докато белтъците побелеят и се втвърдят.
Продукти: • 500 г зелени борови шишарки • 6 кг захар • 6,5 л вода Начин на приготвяне: В подходящ съд загрейте водата на умерен огън. Щом кипне, прибавете захарта и бъркайте с дърв...
Продукти: • 1 кг картофи • 700-800 г сурови червени пиперки • 5 яйца • 3 с.л. брашно • 4 с.л. олио • 4 с.л. натрошено сирене • 1 с.л. доматено пюре • 3 глави лук • 1 бучка /колко...
Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...
Продукти: • 4 шницела • 4 филийки шунка • 4 филийки кашкавал • 2 яйца • галета • горчица • черен пипер • сол • мазнина за пържене Начин на приготвяне: Разрязваме шницел...