Продукти:
• 3 яйца
• 60 г кристална захар
• 20 г брашно
Начин на приготвяне:
Отделяме жълтъците от белтъците. Разбиваме белтъците със захарта като за торта. Прибавяме жълтъците и брашното.
Разбиваме добре и с шприц оформяме продълговати бисквити върху намаслена и набрашнена тавичка. Печем в умерена фурна. Поднасяме бисквитите със сладолед или ги използваме за направата на торти.
Продукти: • 2 глави карфиол • 5 кг червени чушки (камби) • 2 кг моркови • 4 кг зеле • 500 г сол • 500 г захар • 500 мл олио • 1,5 л оцет Начин на приготвяне: Измиваме, по...
Продукти за пандишпановите блатове: • 225г брашно • 6 яйца на стайна температура • 165г фина захар • 75г разтопено и охладено краве масло Начин на приготвяне: Фурната се загряв...
Продукти: • 1 кг бяло грозде от сорта “Болгар” • 1 кг захар • 1 ч.л. лимонтузу • 1 л вода Начин на приготвяне: Измиваме и оронваме зърната и ги почистваме от семената с помощта н...
Продукти: • 200 г мас или масло • 75 г настърган кашкавал • 10 с.л. брашно • 2 с.л. мляко • 1 щипка сол • черен пипер • малко мляко за намазване Начин на приготвяне: Замесв...