Кулинарни рецепти » Бонбони Фондан

 Бонбони Фондан

Продукти:

• 450 г пудра захар
• 200 мл прясна сметана
• 1 пакетче ванилена захар
• 200 г орехи
• бадеми или лешници

Начин на приготвяне:

С помощта на миксер разбиваме внимателно сметаната с пресятата пудра захар. Прибавяме ванилията и продължаваме да разбиваме, докато се получи гладка смес.

От нея оформяме топчици, които овалваме в смлени ядки по желание. Бонбоните съхраняваме на студено.

Автор: recepty.bg

Представяме Ви:

Рагу със спагети

Продукти: • 500 г спагети • 300 г свинско месо • 3 домата • 1 зелена чушка • 1 голяма глава лук • 5 скилидки чесън • 50 г настърган кашкавал • 1 дафинов лист • 100 мл сухо бяло в...

Свинско по тракийски

Продукти: • 1 кг свинско месо • 2 моркова от туршия • 50 мл олио • 1 ч.л. червен пипер • 250 г мариновани гъби • 1 голяма глава лук • 400 г чушки тип “Кози рог” от туршия • 5-6 печ...

Сърца попска яхния

Продукти: • 700-800 г овнешки или свински сърца • 2/3 пакетче краве масло • 600 г арпаджик • 1 малка глава чесън • 1 к.ч. вино • 4-5 зърна черен пипер • 1 дафинов лист • 1 с.л. бра...

Бисквитено руло с натрошени целувки

Продукти: • 100 г натрошени бисквити • 100 г краве масло • 1 ч.ч. пудра захар • 2 с.л. какао • 1 ч.ч. смлени орехови ядки • 3 натрошени целувки • 1 с.л. ром Начин на приготвяне:...

Начало